Verkrijgbaar bij Bonjourfoto.nl

Falcon Eyes DVR-512DVC

De DVR-512DVC van Falcon Eyes is de nieuwste toevoeging van het merk aan een toch al indrukwekkende range ringlampen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Daarom zijn deze lampen bijzonder populair bij iedereen die met make-up en visagie bezig is: je creëert een prachtig, gelijkmatig gezicht waarop je perfect kunt zien wat het effect is van de make-up die je aanbrengt.

De DVR-512DVC heeft maar liefst 512 LED-lampjes die zijn verstopt achter een diffuser. Dit melkachtige kunststof zorgt voor een extra zacht licht voor een nog beter effect. De lamp heeft een instelbare kleurtemperatuur, wat betekent dat je het licht warm geel kunt maken of koud wit – en alles daar tussenin. Het voordeel daarvan is dat je een model er wat ‘gezonder’ uit kunt laten zien dan met normaal wit licht, waarbij iemand er al snel wat bleekjes uitziet.

Het meest in het oog springende verschil met andere ringlampen is dat je bij dit model gebruik kunt maken van (optionele) accu’s, die je rechtstreeks achter op de lamp klikt. Hierdoor kun je overal met de lamp werken, dus ook als er geen stopcontact in de buurt is.

Je plaatst de lamp op een lampstatief  en je camera op de beugel die achter de lamp zit. Deze is verstelbaar zodat je je camera mooi in het midden van de opening kunt plaatsen, zoals op de foto’s hieronder te zien is.

De uitgebreide informatie en mogelijkheden over deze lamp lees je hier: Falcon Eyes DVR-512DVC

 


Geplaatst

in

,

door

Tags: